Emeklilerin bir gün bile, bir saat bile bekleyecek tahammülü kalmadı.

Kars Emekliler Dernek Başkanı Ekrem GÜLTEKİN   "Emeklilerin bir gün bile, bir saat bile bekleyecek tahammülü kalmadı.

Tüm Emekliler Derneği (Tüm Emek Der ) Kars Şube Başkanı Ekrem GÜLTEKİN Birikim gazetesine konuştu.

İstedikleri zaman KDV’yi ÖTV’yi artıranlar, şirketlerin vergilerini silenler, mesele isçiye emekçiye gelince hep ‘Çalışmalar devam ediyor’ diyorlar. Emekliler bir yük değildir, emekliler bir sorun değildir diyen Kars Emekliler Dernek Başkanı Ekrem GÜLTEKİN , Emekli olmak bir maliyet unsuru olarak görülemez, emeklilikte insanca yaşamak haktır. Bunu sağlamak da devleti yöneten iktidarın sorumluluğudur diyerek konuşmaların şöyle sürdürdü:

Biz hakkımızı direne direne, omuz omuza alacağız. Gelirde adaleti, vergide adaleti, memlekette adaleti mümkün kılacağız. Bu meydan, bu dayanışma varsa umut vardır. Haklılığımıza olan inancımızla bu meydandan aldığımız umudu bütün Türkiye’de büyüteceğiz. Emek kazanacak, biz kazanacağız. Adalet kazanacak" dedi.  Emekli maaşlarımızın, aldığımız eğitim ve yaptığımız hizmetlerin dikkate alınarak, akla, vicdana ve hekimlik mesleğine yakışır bir şekilde adil olarak düzenlenmesi, ek ödentilerin SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ve çalışan emeklilere de verilmesi için gerekli düzenlemeyi yapmanızı bekliyoruz.  Hasan OTHAN KARS / Serhat Birikim

Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.