Manşet 1 Manşet 2 Manşet3 Manşet4 Manşet 5

ÇALIŞKAN “BİZ EMEKLİNİN TABAN MAAŞININ ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇIKARTILARAK, BİR FİİL HİZMET VE PİRİME DAYALI BİR İNTİBAK YASASI ÇIKARTILMASI İSTİYORUZ”

ÇALIŞKAN “BİZ EMEKLİNİN TABAN MAAŞININ ASGARİ ÜCRET SEVİYESİNE ÇIKARTILARAK, BİR FİİL HİZMET VE PİRİME DAYALI BİR İNTİBAK YASASI ÇIKARTILMASI İSTİYORUZ”

Tüm Emekliler Derneği (Tüm Emek Der) Genel Başkanı Satılmış ÇALIŞKAN SSK ve Bağ-Kur Emekli zam oranlarının %49,25 olarak uygulanması hakkında açıklamalarda bulundu.

HER ZAMANDA DEDİĞİMİZ GİBİ ZAM UYGULANIRKEN EMEKLİNİN ARASINDA AYRIMCILIK OLMAMALIDIR

Tüm Emek Der Genel Başkanı Satılmış ÇALIŞKAN” Emekliler arasında farklı artış uygulamasının emekliler arasındaki yaşanan huzursuzluğu yetkili mercilere ilettik gerek yazılı ve görsel basında, gerek sosyal medyada sesimizi duyurmaya çalıştık ve sonunda tüm emeklinin sesi duyuldu. Her zamanda dediğimiz gibi zam uygulanırken emeklinin arasında ayrımcılık olmamalıdır.” Dedi.

Çalışkan” Bugün emeklilerimizin alım gücü hala çok düşük, emekli zammını almadan çarşıya, pazara iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Emeklinin alım gücü hala pazara çıkacak durumda değildir. Bu gün 10 Bin TL ile 2 kişinin geçim yapması çok zordur.” dedi

TÜM EMEKLİLER OLARAK HER PLATFORMDA EMEKLİNİN SESİNİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tüm Emekliler Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan “Biz Emeklinin taban maaşının asgari ücret seviyesine çıkartılarak, bir fiil hizmet ve pirime dayalı bir intibak yasası çıkartılması istiyoruz. Maaş zamlarının TÜFE’den çıkartılarak Gösterge ve katsayı sistemine dönülmesini talep ediyoruz. Bugün emeklileri maaşlarını bu hale getiren TÜFE ‘dir.  Tüm Emekliler olarak her platformda emeklinin sesini duyurmaya devam edeceğiz “şeklinde konuştu.

 

Ziyaretçiler

Bugün: 343 | Dün: 222 | Toplam: 287214
Tüm Hakları Saklıdır. © 2014 - 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.